Trouwreportage | Bruidsfotografie Kinderdijk | Eliane & Elco

bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-bruidsreportage-kinderdijk

Een van de dingen die het zo leuk maken om bruidsfotograaf Kinderdijk te zijn is dat je zoveel toffe nieuwe mensen leert kennen en wanneer familie en vrienden samenkomen voor een huwelijk, blijken ze soms uit hele verschillende delen van de wereld te komen. Bij deze trouwreportage speelden een Braziliaanse bruid en een Nederlandse bruidegom de hoofdrollen.

Eliane & Elco’s verhaal begon met een landkaart en de behoefte om te gaan reizen, gevolgd door een toevallige ontmoeting in een bar in het centrum van Rio de Janeiro (what are the chances?!) en de daaropvolgende grote – levens-veranderende – beslissingen die vrij snel gemaakt waren. ‘Fast forward’ naar vandaag.

 

Na het huwelijk eerst in Braziliaanse Samba-stijl gevierd te hebben in Rio, was het nu tijd om het nog eens over te doen in het koude kikkerlandje, dit keer met Elco’s familie. Oh ja, en Eliane wilde graag een typisch Nederlandse setting, dus vandaar dat die dag de mooiste Braziliaanse bruid in Kinderdijk rondliep ;-)

 

De trouwreportage begon met de aankomst van bruid & bruidegom bij Grand Café Buena Vista, een gezellig en stijlvol café, gedecoreerd met leuke vintage spulletjes uit lang vervlogen tijden. Hier gaf het bruidspaar elkaar de trouwringen, onder het uitspreken van prachtige huwelijksgeloften. Als verrassing voor Eliane werd er meteen hierna voor haar gezongen door zangeres Yvonne Lemaire, en hoe! Met kippenvel op de armpjes en een brok in de keel (vooral Caan dan) hebben we onder het fotograferen geluisterd naar Yvonne en echt iedereen was er helemaal stil van, zelfs Twan. Tot diens grote vreugde was het daarna eindelijk tijd om de taart aan te snijden… Hoe hij het voor elkaar kreeg om zo’n homp taart in één keer te laten verdwijnen is ons een raadsel :-D!

 

Na wat bubbels togen we met de hele groep naar de pittoreske setting van Kinderdijk voor wat familiefoto’s en foto’s van het bruidspaar. Molens en water in de achtergrond, een prachtig bruidspaar op de voorgrond, wat kan een fotograaf zich nog meer wensen? (een molenaar met echte klompen? die was er ook!)

 

Het was een gezellige dag voor ons en we hebben veel plezier gehad met de hele familie, vooral met Twan (helaas heeft’ie de beessies in de lens niet gevonden die dag). Hartelijk dank aan iedereen, we voelden ons erg welkom.

 

Onze allerhartelijkste gelukswensen aan Eliane & Elco, wie weet zien we elkaar in Rio! (jullie kunnen ons herkennen aan het feit dat we ons waarschijnlijk al dansend door de straten van Rio bewegen in een poging de Samba te dansen, maar dan met nul gevoel voor ritme).

 

Mark en Canoë

 

Trouwreportage | Bruidsfotografie Kinderdijk Trouwreportage | Bruidsfotografie Kinderdijk Trouwreportage | Bruidsfotografie Kinderdijk
 
Heart-91x34px