Trouwreportage Lepelstraat, Bergen op Zoom | Bruidsfotograaf Breda

Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda

 

Een paar weken geleden mochten we als bruidsfotograaf Breda een hele bijzondere trouwreportage maken: Iris en Daniek uit Breda wilden hun liefde voor elkaar bezegelen met het huwelijk, en wilden dat graag vieren met een echte tuinbruiloft – met een vleugje vintage – in Lepelstraat (vlakbij Bergen op Zoom). Wat een toffe setting voor de bruidsfotografie!

 

Ondanks het feit dat we Iris en Daniek maar kort voor hun huwelijk leerden kennen (en er helaas geen tijd was voor een ‘pre-wedding shoot’ – maar om het goed te maken hebben we afgelopen weekend een ‘post-wedding shoot’ met de hele familie gedaan ;-)), was er een leuke klik. Niet in de laatste plaats omdat we ons goed konden vinden in hun visie van de trouwdag: een relaxte aanpak, met de nadruk op gewoon gezellig samenzijn met mensen die hun dierbaar zijn èn onbegrensd vertier voor alle kids (inclusief een echt poppentheater!).

 

Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

 

De dag begon met Iris’ ‘Grand Entrance’ in een heel bijzonder bruidstoilet van zachtgroene/zachtblauwe zijde (’t was maar net hoe het licht er op viel), gemaakt door Lily Conemans Maatkleding. Natuurlijk met prachtige bijpassende zijden schoenen in dezelfde tint, echt heel mooi! Daniek was zichtbaar onder de indruk en vroeg zijn aanstaande spontaan ten dans. Langzaamaan kwamen familieleden, vrienden, bruidsmeisjes en -jonkers binnendruppelen tot het tijd was voor iedereen om zich naar de tuin te begeven. Daar was door Rickshaw tents & events een grote tent in ‘ridder stijl’ opgezet voor de plechtigheid, die geleid werd door Babs Wikke van Dijk. Muzikaal duo Duo Papilio zorgde voor een prachtige omlijsting van het geheel met viool- en gitaarmuziek, en begon met de muzikale begeleiding van Iris en Daniek’s binnenkomst waar iedereen spontaan een brok van in de keel kreeg. En toen was de ceremonie nog maar net begonnen…

 

Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwreportage | Bruidsfotografie-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwreportage | Bruidsfotografie-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwreportage | Bruidsfotografie-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

Na de felicitaties werd er met het hele gezelschap een toast uitgebracht op het bruidspaar in de mooi gedecoreerde tuin. Er waren lampionnen, lampjes, leuke tafeltjes met stoeltjes in franse “Grand café de Paris” stijl en overal de mooiste veldbloemen in de zachtste pasteltinten en een regen van rozenblaadjes… Iedereen viel weer even stil toen Duo Papilio in de tuin nog een aantal prachtige nummers speelde, die ongelofelijk goed bij de setting en de sfeer pasten en menigeen tot ontroering bracht.

  Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

Toen was het tijd voor de kids (en sommige volwassenen ;-)), die er geen gras over lieten groeien en al snel aan de slag gingen met spekhappen, Skippyballen, hangmatten, verfpotten en kleurpotloden.

  Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

En als kersje op de taart voor groot en klein verzorgde Poppentheater Irene Laros de voorstelling “De vis op het droge”, waar iedereen van genoot. De poppen zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes!

  Trouwfotograaf-Bruidsfotografie-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotografie-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

Ondertussen werd er in de serre druk ge-grunt (“Grunt = a death growl, also known as grunt, death metal vocals, guttural vocals, unclean vocals, and harsh vocals, among other names, is a vocalisation style usually employed by vocalists of the death metal and black metal music genres, but also used in a variety of heavy metal and hardcore punk subgenres” – voor wie nog niet met ‘grunten’ bekend was), speciaal door Daniek. We hebben het even aangehoord en hij zal er vast erg blij mee zijn :-D.

  Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

Inmiddels was de tent omgetoverd tot een gelegenheid waar iedereen van het diner, verzorgd door de mensen van ‘Pien’s veldkeuken’ kon genieten. Na het diner werd het langzaamaan schemerig waardoor de tuinverlichting pas echt tot zijn recht kwam en voor een sprookjesachtige sfeer zorgde. Die werd eventjes ruw verstoord door een stortbui, maar dat mocht de pret niet drukken en al gauw kon iedereen na de koffie in de tuin weer naar de – opnieuw getransformeerde – party tent, waar het feest kon beginnen. De Brabantse live band ‘Robin in da Hood’ bracht de stemming er snel in en het duurde niet lang voor – bij alle leeftijden – de voetjes van de vloer gingen! DJ Muis deed er nog een schepje bovenop en rockte de tent met een aantal steengoede golden oldies, waar ook wij op een gegeven moment geen weerstand aan konden bieden en eventjes ongegeneerd op mee hebben staan te swingen, tot groot vermaak van het bruidspaar (met dank aan Iris voor het belastende bewijsmateriaal ;-)). Ook alle gasten hartelijk dank voor de genereuze bijdrage van super beelden voor de trouwreportage!

  Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom Trouwfotograaf-Bruidsfotograaf-Breda-Lepelstraat-Bergen op Zoom

Al met al een super afsluiting van een super dag waarbij de liefde van twee mensen bijna tastbaar was en overal vanaf straalde. Dank jullie wel, Iris & Daniek, dat we bij deze speciale dag in jullie leven aanwezig mochten zijn!

Canoë & Mark  

P.S. Als verrassing voor Iris & Daniek hebben we een slideshow voor ze gemaakt, met dank aan Duo Papilio voor het gebruik van de muziek, de traantjes vloeiden weer! :-)

 

 

 
Heart-91x34px