Journalistiek trouwfotograaf Breda genomineerd: Bruidsfoto Award!

journalistiek trouwfotograaf documentair bruidsfotograaf breda natuurlijke  authentieke documentaire trouwfotografie trouwfoto journalistieke bruidsfoto bruidsfotografie bruidspaar
 

Bruidsfoto & Film Award 2016 nominatie voor documentair bruidsfotograaf Breda

Woohooo! Vorige week heb ik, journalistiek trouwfotograaf Breda (aka documentair bruidsfotograaf Breda) vernomen dat ik voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd ben met bovenstaande foto in de categorie ‘Bruidskinderen’ voor de Bruidsfoto- en Film Awards 2016. Het is een enorme eer om op deze manier erkend te worden voor mijn stijl, ook wel omschreven als journalistieke trouwfotografie of documentaire bruidsfotografie – wat tof!
 
Ook dit jaar maak ik kans om – net als vorig jaar! – de felbegeerde BFFA Award voor de categorie ‘Bruidskinderen’ te winnen, en dat kan met hulp van alle Defining Moments Photography fans & vrienden! De BFFA is een Nederlandse bruidsfotografie wedstrijd van hoog niveau (zeg maar het ‘Gouden Kalf’ voor de bruidsfotografen ;-)), dus alleen al het feit dat ik genomineerd ben is fantastisch, maar het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als ik die nominatie om kan zetten in een echte award… Dus: iedereen stemmen op de website van de BFFA!
 
Binnen elke categorie mogen er twee stemmen uitgebracht worden en na het uitbrengen van je twee stemmen ga je via de ‘Verder’ button door naar de volgende categorie, net zo lang tot je alle categorieën gehad hebt, inclusief die van de ‘Bruidskinderen’. Iedereen bij voorbaat dank voor jullie stem en steun, fijn dat ik op jullie mag rekenen!
 
Benieuwd naar welke prachtige awards ik de afgelopen jaren nog meer in ontvangst heb mogen nemen? Check dan even de blogposts in de categorie ‘Awards’!
 
Heart-91x34px