Trouwfotograaf Breda | Genomineerd voor de Bruidsfoto Award!

trouwfotograaf breda bruidsfotograaf authentieke documentaire trouwfotografie trouwfoto journalistieke bruidsfoto natuurlijke bruidsfotografie documentary wedding photography photographer
 

Bruidsfotograaf Brabant | Bruidsfotograaf Breda

Yihaaaaa!!! We hebben net vernomen dat we als trouwfotograaf Breda een nominatie voor de Bruidsfoto Award in de wacht hebben gesleept! Wow, wat een eer! Uit bijna 3000 inzendingen zijn wij één van de 80 genomineerden en maken kans op de felbegeerde Bruidsfoto Award, in de categorie ‘Bruidskinderen’.
 
De BFA is een nationale bruidsfotografie wedstrijd van heel hoog niveau, een beetje te vergelijken met de Oscars, dus het feit dat we alleen al een nominatie hebben is fantastisch, maar het zou natuurlijk helemaal fenomenaal zijn als we die nominatie om zouden kunnen zetten in een echte award… Dus: this is where you come in! Het Nederlandse publiek kan via de website van de BFA hun stem uitbrengen, binnen elke categorie mogen er twee stemmen uitgebracht worden en dat doe je via de “Publieksprijs” button. Iedereen bij voorbaat dank voor jullie stem en steun, fijn dat we op jullie kunnen rekenen!   P.S. Mark Doherty, dank je voor je voortdurende & onvoorwaardelijke steun in dit avontuur! ;-) Love ya!
 

Meer award-winning bruidsfotografie bekijken?

* Check dan even de blogposts uit de categorie “Awards” :-)
 
Heart-91x34px