Loveshoot Bart & Maartje | Galderse Heide | Verlovingsshoot Breda

Familiefotograaf_Breda_couple_shoot

 

Pre-weddingshoot Galderse Heide door bruidsfotograaf Breda

Vorige week waren we voor de verandering weer eens even familiefotograaf Breda in plaats van bruidsfotograaf Breda ;-). Bart had zijn Maartje namelijk verrast met een wel heel leuk verjaardagscadeau: een loveshoot van hen samen!  
En dus togen we op een mooie zomeravond naar de Galderse Heide, waar op dit moment de heide in ook echt in bloei staat en voor prachtige kleuren zorgt. We hadden ervoor gekozen om in het begin van de avond af te spreken zodat we het beste licht van de dag hadden, het zogeheten ‘Golden Hour’. En ‘golden’ was het… Het licht, samen met de kleuren van deze ontzettend gevarieerde omgeving en dit leuke stel maakten deze loveshoot tot een echt succes!  
Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot Familiefotograaf_Breda_couple_shoot
 
Heart-91x34px