Fotografie Workshops

Workshop bruidsfotografie

Ben je fotograaf en zou je ook graag willen beginnen met bruidsfotografie en trouwreportages, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer? Dan is deze workshop bruidsfotografie iets voor jou! Tijdens deze één daagse, intense workshop gaan we in op alle belangrijke aspecten die komen kijken bij trouwfotografie. Van het traject wat je volgt met de klant tot aan de planning voor je opdrachten, we geven je een kijkje in wat wij zoal in onze tas hebben zitten qua apparatuur en we vertellen je de uitgebreid over de shots die van je verwacht worden tijdens een bruiloft. Ook zullen we praktisch aan de slag gaan en een fotoshoot met een echt bruidspaar inplannen, waarbij we natuurlijk onze tips & tricks delen. We sluiten de dag af met handige info over albums, software en andere handige weetjes zodat je met een hoop nieuwe kennis aan je carrière als bruidsfotograaf kunt beginnen!

De workshop trouwfotografie zal plaatsvinden begin/voorjaar 2017 in de regio Breda en ik geef hem samen met collega-bruidsfotogravin Daniëlle Guillonard van MBDD. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons een berichtje zodat we contact me je kunnen opnemen zodra we meer informatie hebben. Vergeet niet te vermelden of je interesse uitgaat naar de workshop bruidsfotografie of de workshop basisfotografie.
Tot dan!

Workshop basisfotografie

Voor diegenen die een prachtige camera hebben maar deze altijd op de ‘automatische’ setting hebben staan en nu graag eens wat meer uit de camera zouden willen halen organiseren we een workshop basisfotografie. Heb je wel eens gehoord van diafragma, sluitertijd en iso maar weet je niet goed wat deze termen nou eigenlijk betekenen en wat hun rol is tijdens het maken van een foto? Dan is deze één daagse, intense workshop iets voor jou. We laten je in de praktijk zien hoe je deze elementen correct kunt gebruiken om toffe foto’s te maken. Bovendien bespreken we andere factoren die bijdragen tot het maken van een technisch correcte en interessante foto, zoals standpunt en compositie, creatief gebruik van licht en achtergronden, ook door middel van praktijkoefeningen. Je zult met een hoop nieuwe inzichten en een hernieuwd enthousiasme voor je fotografie weer naar huis gaan, popelend om je camera ter hand te nemen.

De workshop basisfotografie zal plaatsvinden begin/voorjaar 2017 in de regio Breda en ik geef hem samen met collega-fotogravin Daniëlle Guillonard van MBDD. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons een berichtje zodat we contact me je kunnen opnemen zodra we meer informatie hebben. Vergeet niet te vermelden of je interesse uitgaat naar de workshop bruidsfotografie of de workshop basisfotografie.
Tot dan!
 
 

You don’t take a photograph. You make it. (Ansel Adams)