Familiefotograaf Zeeland | Outdoor Familie Fotoshoot Renesse

Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie

Vorige week hadden we voor de broodnodige en welkome variatie weer een leuke fotoshoot als familiefotograaf Zeeland.
Dit keer waren we geboekt door twee super dames die hun ouders wilden verrassen met een familie fotoshoot aangezien een groepsportret nog aan de familiekiekjes ontbrak!
En verrast waren ze… Niet alleen door de prachtige locatie, maar ook omdat ze dit echt niet verwacht hadden.

Onze setting voor de familie fotoshoot was het dertiende eeuwse(!) Slot Moermond, gelegen op het prachtige gelijknamige landgoed in Renesse aan de Zeeuwse kust.
Alleen al de oprijlaan naar het slot toe, de brug over de slotgracht en de hele historische sfeer gaf ons meer dan genoeg inspiratie voor een set met leuke familiefoto’s.
Het is trouwens ook een bekende trouwlocatie in Zeeland waar je als bruidsfotograaf een geweldige bruidsreportage zou kunnen maken ;-).
Nadat onze mascotte voor die dag, Puck, zich even had kunnen uitleven op een rondscharrelende haan (overigens voor beiden zonder dramatische gevolgen) begonnen we onze fotosessie. De meiden wilden graag een statige foto, naar voorbeeld van de bekende 18e eeuwse familieportretten, dus begonnen we de fotoshoot ‘aux sérieux’.
Natuurlijk was er daarna ook ruimte voor de ongedwongen en spontane foto’s, wat met deze leuke en gezellige familie erg makkelijk was!
Iedereen kwam daarna ook nog even individueel aan bod voor een portretfoto en natuurlijk mocht kleine Puck de hanen-fluisteraar niet ontbreken.
We hebben een erg leuke middag gehad die in stijl werd afgesloten met een drankje, een bitterballetje en een goed gesprek.
Lieve familie Spanjersberg, we wensen jullie veel plezier met de foto’s en hopen op een weerzien in de toekomst!

Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie Trouwlocatie_familiefotograaf_familie_fotosessie
Benieuwd naar een bruidsreportage bij Slot Moermond in Renesse? Kijk dan even hier naar de bruiloft van T&A die afgelopen zomer gingen trouwen bij Slot Moermond!
 
Heart-91x34px