Documentair trouwfotograaf Breda | Journalistieke bruidsfotografie

traan-authentieke ongeposeerde documentaire trouwfotografie trouwfoto journalistieke bruidsfoto natuurlijke emotionele bruidsfotografie documentary wedding photography photographer breda den_haag leiden rotterdam utrecht amsterdam
Award-winning journalistieke bruidsfotografie door documentair trouwfotograaf Breda
In de afgelopen maanden ben ik als documentair trouwfotograaf Breda weer in de prijzen gevallen met een paar voorbeelden van mijn overwegend journalistieke bruidsfotografie. Ik ben echt enorm vereerd, zowel met mijn negende Masters Award (ik heb er eerder twee gewonnen in de Nederlandse wedstrijd, dit keer deed ik mee aan de UK wedstrijd) als met mijn eerste twee Nine Dots Awards, beide bruidsfotografie wedstrijden van heel hoog niveau. Alle beelden zijn echte, ongeposeerde momenten op de dag waar ik altijd naar op zoek ben en zijn m.i. hele fijne voorbeelden van mijn stijl & werk.

Vind je het leuk om nog een hele hoop ander moois te zien van deze wedstrijden? Kijk dan even hier:
Masters of Wedding Photography UK & IE
Nine Dots Awards

bruidsmeisje-authentieke ongeposeerde documentaire trouwfotografie trouwfoto journalistieke bruidsfoto natuurlijke emotionele bruidsfotografie documentary wedding photography photographer breda den_haag leiden rotterdam utrecht amsterdam

bruidspaar-liefde-knuffel-teder-authentieke ongeposeerde documentaire trouwfotografie trouwfoto journalistieke bruidsfoto natuurlijke emotionele bruidsfotografie documentary wedding photography photographer breda den_haag leiden rotterdam utrecht amsterdam
 
Heart-91x34px