Documentair bruidsfotograaf Breda wint Bruidsfoto Award 2016!

bruidsfoto_en_film award 2016 journalistiek trouwfotograaf documentair award-winning bruidsfotograaf breda natuurlijke  authentieke documentaire trouwfotografie trouwfoto journalistieke bruidsfoto bruidsfotografie
 

Journalistiek trouwfotograaf Breda | Award-winning documentaire bruidsfotografie

Geweldig nieuws vandaag: voor het tweede achtereenvolgende jaar heb ik – documentair bruidsfotograaf Breda – een Bruidsfoto Award in de categorie bruidskinderen gewonnen, yayyy!!!
 
Ook dit jaar was een een overweldigend aantal van maar liefst 2200 inzendingen, dus alleen het feit dat ik al een nominatie had ontvangen voor een beeld uit de bruidsreportage van Eefje & Rick met mijn kenmerkende documentaire bruidsfotografie-stijl, was al heel bijzonder. Maar dankzij alle stemmen van alle lieve familie, vrienden en natuurlijk bruidsparen is de nominatie ook dit jaar omgezet in een echte award… Heel veel dank aan iedereen die meegestemd heeft, en uiteraard aan ‘mijn’ bruidspaar Eefje & Rick, zonder wie dit allemaal niet mogelijk was geweest, you guys rock! Op naar volgend jaar! :-)
 
Benieuwd naar welke prachtige awards ik de afgelopen jaren nog meer heb mogen ontvangen? Check dan even de blogposts in de categorie ‘Awards’!
 
Heart-91x34px