Documentaire bruidsfotografie

Authentieke & natuurlijke bruidsfotografie, met een mooie balans tussen journalistieke en geposeerde beelden, op een ongedwongen manier vastgelegd – als jullie willen door twee fotografen.

Journalistieke trouwreportages

Bekijk hier enkele voorbeelden van bruiloften die ik als documentair trouwfotograaf de afgelopen tijd door het hele land – meestal met mijn vaste tweede fotograaf – heb mogen vastleggen. Journalistieke trouwreportages op de mooiste trouwlocaties in Nederland, onder andere in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch , Eindhoven, Tilburg, Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Maastricht. Check voor nog véél meer reportages ook even het blog.

Of jullie nu gaan trouwen op een kasteel of een festival bruiloft gepland hebben, als journalistiek trouwfotograaf Breda vind ik op elke plek een uitdaging om de mooiste beelden voor jullie te maken. Zo werk ik met volledige toewijding aan de bruidsreportage en het verhaal van jullie dag, zodat jullie deze herinneringen later keer op keer kunnen herbeleven.

Let’s make memories!

Portfolio

Bruidsfotografie

Ongedwongen bruidsfotografie door documentair trouwfotograaf Breda

Bruidsfotografie

Ongeposeerde en ongedwongen documentaire bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Documentaire bruidsreportage bij Natuurlijk de Kloof, Bergen op Zoom

Bruidsfotografie

Natuurlijke & ongedwongen bruidsfotografie | Domaine d’Heerstaayen Strijbeek

Bruidsfotografie

Natuurlijke & authentieke trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda

Bruidsfotografie

Trouwreportage door journalistiek huwelijksfotograaf De Barrier, Houthalen

Bruidsfotografie

Documentair trouwfotograaf Breda | Best of 2019

Bruidsfotografie

Trouwen aan het water Paviljoen Het Houtse Meer Den Hout | Journalistiek bruidsfotograaf Breda

Bruidsfotografie

Trouwen Beneden Sas Bergen op Zoom | Documentair trouwfotograaf Breda

Trouwen in het buitenland

Mijn thuisbasis is Breda, maar reizen is geen enkel probleem en – waar ook in de wereld jullie besloten hebben de liefde te gaan vieren – ik ga graag met jullie mee! Gelukkig spreek ik een aardig woordje over de grens – Italiaans en Engels zijn mijn tweede talen en ik red me redelijk in het Frans en in het Duits.

Dus gaan jullie bijvoorbeeld trouwen in Italië? Bruiloft in Toscane, huwelijk in Ravello of andere sprookjesachtige plek aan de Amalfitaanse kust? Non c’è problema, vi accompagno volentieri! Bekijk ook even het blog over de styled shoot in Ravello, aan de Amalfitaanse kust.

Vragen?