Bruidsfotografen Breda | Masters of Dutch Wedding Photography

bruidsfotografie-breda-rotterdam-zeeland-utrecht-haarlem-leiden-amsterdam-den-bosch-eindhoven-tilburg-trouwreportage-trouwlocatie-bruidsreportage-wedding-photographer-netherlands-holland
 

Bruidsfotografie Awards | Masters of Dutch Wedding Photography

Enige tijd geleden is er op initiatief van een aantal Nederlandse bruidsfotografen een nieuwe bruidsfotografie-award in het leven geroepen, iets wat we als bruidsfotografen Breda erg leuk vonden. Het is een award die wordt toegekend aan de beste bruidsfotografie van Nederland en België, beoordeeld door een (inter)nationale vakjury van ervaren trouwfotografen.
 
Natuurlijk vonden we dit een geweldig idee, omdat er tot op heden niets dergelijks bestond en het altijd een eer is om je werk door collega’s van zeer hoog niveau te laten beoordelen. Dus besloten we mee te doen en hebben we een aantal inzendingen geplaatst bij de Masters of Dutch Wedding Photography.   En yay! We mogen dan geen award in de wacht gesleept hebben, maar we kregen wel een eervolle vermelding voor deze foto van kleine Fien, één van de sterren uit de bruidsreportage van Ilona en Aart Jan.
 
En daar zijn we best trots op, gezien het feit dat er door 174 fotografen een totaal van 712 foto’s zijn ingestuurd, waarvan er 11 (!) een award wonnen en 38 een eervolle vermelding behaald hebben, wow! :-) Benieuwd of we in de toekomst echte awards hebben gekregen? Check dan even onze Awards Pagina :-).
Heart-91x34px