Bruidsfotograaf Vlissingen | Trouwreportage M&M Domburg

Bruidsfotograaf-Vlissingen-trouwreportage-domburg

Een paar weken geleden kwamen we op een andere bruiloft een jongetje tegen die een camera had waarmee hij er de hele dag lustig op los fotografeerde. Ik vroeg hem wat hij later wilde worden en hij zei: “ Bruidsfotograaf ”. Toen ik hem vroeg waarom, antwoordde hij: “Omdat het hartstikke leuk is!” En daarmee sloeg hij de spijker op z’n kop. De trouwreportage en bruidsfotografie die we voor Marloes en Maarten in Vlissingen en Domburg verzorgden was daar een perfect voorbeeld van… het was in één woord überleuk!

Even terug naar een paar maanden geleden. Toen we bij Marloes en Maarten waren voor een kennismakingsgesprek was er meteen een klik en hebben we eigenlijk de hele ontmoeting gezellig zitten ouwehoeren en lachen (kwam ook wel een beetje door de ‘sticky cake’ die ze voor ons hadden gehaald ;-)). Zo’n gevoel dat je op bezoek bent bij vrienden die je al een heel lang kent, maar een hele tijd niet hebt gezien.

 

Dat gevoel en de lol die we hadden waren er steeds, vanaf de eerste ontmoeting tot de ‘pre-wedding shoot’ in Utrecht en natuurlijk op hun huwelijksdag!

Ondanks het belabberde weer ’s ochtends (wij zijn met onze regenlaarzen aan vertrokken vanuit Breda!) werden we opgewekt en gastvrij onthaald door Marloes’ ouders en familie toen we bij hen thuis in Vlissingen aankwamen. Bij ieder ander was waarschijnlijk ogenblikkelijk de stress toegeslagen vanwege de regen, maar hier niet. De relaxte sfeer werkte aanstekelijk en we voelden ons dan ook heel snel thuis, natuurlijk ook dankzij de overheerlijke Zeeuwse Bolussen van Mutti Bets. :)

 

Dit was een perfecte dag om bruidsfotograaf te zijn – en het weer werkte eigenlijk ook wel een beetje in ons voordeel nadat de regen was overgewaaid: super dramatische luchten!

 

Marloes had een supermooie bruidsjurk van Pronovias en evenzo prachtige satijnen bruidsschoenen van het merk Pink, met een vleugje bling bling in de vorm van “I Do” strass stickers onderop… Ik ben nog vergeten te vragen of Maarten “Me Too” bling onderop zijn schoenen had geplakt ;-).

 

Wat hij wel had was een paar speciaal voor de gelegenheid gemaakte manchetknopen van ‘Custom Made Cufflinks’, allebei met een klein stukje landkaart van Nederland erin waarbij de ene knoop zijn Tukkerse herkomst liet zien en de andere Marloes’ Zeeuwse. En natuurlijk had Marloes’ vader manchetknopen met de tekst: ‘Father of the Bride’…

 

Bruidsfotograaf-Vlissingen-trouwreportage-domburg

Bruidsfotograaf-Vlissingen-trouwreportage-domburg

De grootse St. Jacobskerk in Vlissingen was het decor voor zowel de burgerlijke plechtigheid als de kerkelijke inzegening van het huwelijk.

 

Bruidsfotograaf-Vlissingen-trouwreportage-domburg

Na de kerkelijke inzegening van het huwelijk zijn we naar de promenade en pier van Vlissingen gegaan voor een paar geposeerde foto’s. Gelukkig waren de wolken nog niet helemaal overgewaaid en hadden we een geweldige dramatische lucht als achtergrond.

 

Eén van Marloes’ favoriete plekken is het strand van Domburg, dus was het niet meer dan logisch dat daar – in Restaurant Het Badpaviljoen met uitzicht op zee en de duinen – de bruidstaart aangesneden werd. Restaurant het Badpaviljoen is, met haar statige voorkomen en boeiende geschiedenis, een perfecte trouwlocatie en daarom had het bruidspaar besloten hier ook de receptie en diner te geven.

 

De vrolijke feestelijkheden gingen ook na de receptie nog lang door, Maarten werd nog even uitgedost als matroos van dubieuze geaardheid en iedereen feestte en danste de Macarena tot de vroege uurtjes op de swingende nummers van DJ Rudi.

 

Marloes, Maarten, familie en vrienden van het Bruidspaar, enorm bedankt. Jullie hebben deze dag voor ons bijzonder leuk en makkelijk gemaakt.

  Blijf lachen en blijf gelukkig!

Meer trouwreportages zien van deze trouwfotograaf Zeeland? Kijk dan ook even hier:
Trouwen bij Het Badpaviljoen in Domburg | trouwfotograaf Zeeland | Linda & Jurgen
– Trouwfotograaf Kaapduin | Bruidsreportage Zeeland | Michella & Evan
 
Heart-91x34px