Bruidsfotograaf Breda wint Bruidsfoto Award 2015!

trouwreportage bruidsreportage trouwfoto bruidsfoto bruidsfotografie duo team bruid bruidegom amsterdam leiden haarlem den_haag rotterdam utrecht den_bosch eindhoven tilburg breda maastricht zeeland
 

Bruidsfotograaf Breda | Trouwfotograaf Brabant | BFA 2015

Afgelopen maandagavond zijn tijdens een feestelijke avond in Baarn de felbegeerde Bruidsfoto Awards uitgereikt en deze trouwfotograaf Breda Brabant mocht er één in ontvangst nemen!
 
In januari had ik vernomen dat ik met de foto van het bruidsmeisje wat door het voordeur raam gluurt om te kijken of haar vader – de bruidegom – er al aan komt, een nominatie in de wacht had gesleept. En nu heb ik dan officieel de Publieksprijs in de categorie ‘Bruidskinderen’ gewonnen! Natuurlijk ben ik ontzettend blij en wil iedereen die op de foto gestemd heeft langs deze weg nogmaals bedanken voor de stem & steun!   Het is echt een enorme eer want uit ruim 3000 inzendingen waren wij één van de 80 genomineerden en nu dus één van de 16 winnaars, woohoo!. P.S. Mark Doherty, dank je voor je voortdurende & onvoorwaardelijke steun in dit avontuur! ;-) Love ya!
 
Benieuwd naar welke prachtige awards we de afgelopen jaren nog meer in de wacht hebben mogen slepen? Check dan even de blogposts in de categorie ‘Awards’!
 
Heart-91x34px