Bruidsfotograaf Breda | Pre-wedding shoot in de binnenstad

bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shootHet nieuwe jaar begon voor ons, bruidsfotograaf Breda, met een gezellige pre-wedding shoot in de mooie binnenstad afgelopen zondag. Saskia en Bart gaan binnenkort trouwen in Haarlem en zijn ook het eerste bruidspaar waarvoor wij dit jaar de bruidsfotografie in Haarlem en omstreken gaan verzorgen. Ze hebben namelijk alle feestelijkheden na de ceremonie in een heus 13e eeuws slot gepland waar alle gasten de rest van de dag en eventueel nacht kunnen verblijven. Slot Assumburg in Heemskerk is echt een top trouwlocatie en natuurlijk heeft zowel het bruidspaar als wijzelf er ontzettend veel zin in! Maar voor het zover is hadden we eerst deze pre-wedding shoot gepland zodat Saskia en Bart aan de camera’s en ons konden wennen en we elkaar wat beter konden leren kennen, wat stuk voor stuk het uiteindelijke resultaat van de foto’s altijd ten goede komt. Omdat Saskia en Bart het ‘geposeerde’ gedeelte van hun trouwreportage graag in Haarlem stad willen maken, leek het ons een leuk idee om dit in Breda alvast te oefenen. We begonnen onze mini-stadstour in Breda bij de haven van het Spanjaardsgat en zijn van daar uit een stukje gaan wandelen waarbij we op mooie plekjes even stopten om wat foto’s te maken. Zo zijn we vanaf de vishal via de Grote Kerk en langs het Stadhuis op de Grote Markt uiteindelijk in Park Valkenberg terecht gekomen.

 

Saskia en Bart zijn twee lieve knapperds die wel van een lolletje houden, dus we zien er enorm naar uit en zijn vereerd dat we hun belangrijke dag mogen vastleggen!

bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot bruidsfotografie-breda-trouwfotograaf-trouwfotografie-pre-wedding-shoot

 
Benieuwd naar de bruidsreportage van Saskia & Bart door trouwfotograaf Haarlem? Kijk dan even hier :-).
Heart-91x34px