Bruidsfotograaf Breda – Best of 2017

Trouwfotograaf Breda | Selectie van bruidsreportage favorieten
In de portfolio van een bruidsfotograaf Breda mag aan het begin van het nieuwe jaar natuurlijk de “Best of 2017” niet ontbreken! Het is daarom dat ik met gepaste trots dit jaaroverzicht hier presenteer, met een (kleine) selectie van onze favoriete foto’s van het afgelopen bruidsseizoen.

En het was er me weer eentje hoor! We hebben gelachen, gehuild (ja, ook wij pinken vaak een traantje weg tijdens de dag – alleen zie je dat niet omdat we ons achter de camera kunnen verschuilen ;-)), gedanst en een complete vuurwerkshow vastgelegd. Maar bovenal hebben we hopelijk een klein beetje bij kunnen dragen aan één van de mooiste dagen in het leven van ‘onze’ bruidsparen. En herinneringen vastgelegd die nog talloze keren beken en herbeleefd worden.

Het is daarom dat ik bij deze alle fantastische, geweldige, lieve bruidsparen waarmee we ook dit jaar mee mochten samenwerken wil bedanken. Voor al het moois wat we hebben mogen vastleggen, maar vooral voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Lieve allemaal (you know who you are), bedankt!

Heart-91x34px