Bruidsalbums

Een kwalitatief hoogwaardig bruidsalbum met het verhaal van jullie dag verteld in beelden:
een herinnering om voor altijd te koesteren.

Luxe leder, linnen en suède zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden voor de afwerking.

Trouwalbums

Het is natuurlijk een cliché, maar aan het einde van de rit is – behalve de ringen – het bruidsalbum of trouwalbum het enige tastbare wat overblijft aan jullie dag. En is het niet zonde om al die prachtige foto’s op een USB stick te laten staan, terwijl je met een bescheiden investering deze herinneringen samen kunt bundelen in een fantastisch bruidsalbum waarin alle hoogtepunten van jullie dag samenkomen? Zodat jullie er nog jarenlang van kunnen nagenieten met jullie dierbaren en later misschien wel met toekomstige generaties.

Ik begin aan het albumontwerp nadat jullie me een selectie hebben gegeven van de foto’s die jullie graag in het album terug willen zien. Dit vormt de basis waar ik mee aan de slag ga en zodra het ontwerp af kunnen jullie het online bekijken via een speciale link die ik jullie stuur. Jullie kunnen hier dan ook eventuele revisies doorvoeren en pas als het ontwerp volledig naar jullie zin is zal het besteld worden bij de leverancier.

De trouwalbums hebben een standaard afmeting van 30×30 cm en worden gedrukt op echt fotopapier waardoor de kleuren van je bruidsfotografie geweldig tot hun recht komen en de kwaliteit jarenlang gewaarborgd blijft. Alle trouwalbums worden gemaakt met het ‘lay-flat’ systeem, wat ervoor zorgt dat de foto’s die twee pagina’s beslaan mooi zonder onderbreking doorlopen. Bovendien wordt elk album geleverd met een luxe bewaardoos.

Bruidsalbums zijn al verkrijgbaar vanaf 485,- Eur met Eco Lederen omslag en een basis van 20 spreads (40 pagina’s). Elk album kan naar believen uitgebreid worden met meer pagina’s en/of een luxere omslag zoals bijvoorbeeld linnen, suède of echt leder. Kijk hier voor nog meer informatie.

Vragen?